maanantai 14. toukokuuta 2012

Uusi asia päivässä

En tiedä, onko tämä uusi asia 30 päivän ajan -haaste suunnannut toimintaani lainkaan, mutta ainakin uusia asioita on tullut tehtyä.

Perjantaina kävin ensimmäistä kertaa Juhon työpaikassa ja siinä samassa ensimmäistä kertaa koko Kortejoella, siis siellä metsän helmassa, järven rannassa neurologisella kuntoutuskeskuksella. Matkalla Nilsiään pysähdyttiin Siilinjärvellä, jonka torilla söin ensimmäistä kertaa jäätelöä. Jäätelölinja jatkuu siis; se on liittynyt tekemiini uusiin asioihin jo kolmena päivänä peräkkäin :) Katsoin muuten myös uuden elokuvan, jos se lasketaan mukaan. Almadóvarin Iho jossa elän oli niin karmivan hyvä, että se on pyörinyt mielessä koko viikonlopun.

Lauantaina kävin katsomassa siskon oman koreografian tanssiesityksessä. Se oli ilmiömäinen! Avattiin myös mökkikausi, mutta siihen taisi liittyä uusien asioiden sijaan pelkkiä perinteitä (talviturkin heittäminen, rantasaunominen, grillimakkaraa ja hyvää seuraa...). Sunnuntaina oli sitten vuorossa äidin uudella mökillä käyminen, jossa en ollut vielä ehtinyt käydä. Uusi paikka siis, ja oikein mainio. Tuli testattua sauna ja uiminen silläkin suunnalla – talviturkki on nyt siis varmasti menneen talven lumia.

Kerrassaan rentouttava viikonloppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti