torstai 17. toukokuuta 2012

Minusta tuntuu, että tämä uusien asioiden listaaminen saattaa loppua kuin seinään. Ainakin itseäni alkaa kyllästyttää jo tässä vaiheessa. Onneksi kuitenkin joka päivä on tullut tehtyä jotain uutta. :)

Maanantaina kävin ensimmäistä kertaa syömässä Kuopiossa kreikkalaisessa ravintolassa Kreetassa. Söin myös ensimmäistä kertaa elämässäni moussakaa. Kummatkin olivat oikein suositeltavia uusia kokemuksia. Nam.

Maanantaina satuin tekemään myös jotain ihan uutta: kirjoitin gradun ensimmäisen version valmiiksi. Vau. Jäi aika tyhjä olo, vaikka tiedänkin palaavani siihen vaikka kuin usein vielä.

Tiistaina kävin jälleen uudessa paikassa, Kuopion Viitaniemessä. On muuten hieno paikka, sellainen kaunis niemi, ja aurinko kimmelsi järvessä. Suunnattiin metsään, jossa tein taas jotain uutta: boulderoin toista kertaa elämässäni, ja ensimmäistä kertaa elämässäni sain jopa yhden reitin kiivettyä. Kun viimeksi kokeilin tätä kiville kiipeilyä Italiassa pari vuotta sitten, kaikki yritykseni tyssäsivät heti ensimmäisiin liikkeisiin.

Keskiviikko onkin vaikea. Kaikkeahan sitä tulee tehtyä, jatketaan nyt sitten uusien paikkojen linjalla. Tuli kierrettyä uusi lenkki Väinölänniemi–Rönö–Haapaniemi-akselilla. Kaunista ja järven reunaa mukaillen taas. Käytiin myös terassilla satamassa. Kuopio on kaunis kesäkaupunki.

2 kommenttia:

  1. Alkaa kyllä tuntua vähän tylsänlaiselta listaaminen, mutta ehkä juttuja voi tehdä listattakin. :)

    Heitin sua muuten tunnustuksella, koska juttujasi on niin kiva lueskella. Saiskohan siitä jutunjuurta? (http://siristys.blogspot.fi/2012/06/tunnustus-huh.html)

    VastaaPoista
  2. Niin, listaaminen siis jääköön ja elämysten ehdoilla mennään! :)

    Kiitos tunnustuksesta. Valitkoin nyt randomisti seitsemän mieleen tullutta faktaa, jotka ovat luettavissa uusimmassa postauksessa.

    VastaaPoista